Bentley Home

Elä kuten ajat

Bentley Home - herrasmieskuskin inspiroimat sisustustuotteet

Bentley Home on oodi Bentley-autovalmistajan korkealaatuisille raaka-aineille ja käsityölle. Ylelliset sohvat, nojatuolit ja muut tuotteet puhkuvat brittiläisen herrasmieskuskin henkeä ja edustavat ajatonta sisustusta.

Bentley-identiteetti

Bentley-identiteetti on vahvasti esillä Bentley Home -mallistossa, jota tähdittävät ylelliset ja hienostuneet huonekalut sekä muut sisustustuotteet. Jokainen Bentley Home -tuote on ainutlaatuinen ja ajaton. Malliston maailmanluokkainen design pohjautuu italialaisen käsityön hienoimpiin perinteisiin.

Elegantti, hienostunut ja nykyaikainen: Bentley Home -mallisto luo upean ilmapiirin erehtymättömällä tyylillään, jossa luksus ja käytännöllisyys kohtaavat toisensa. Aristokraattinen henki ja nykyaikainen lähestymistapa ovat vomakas yhdistelmä: niiden kautta syntyvä tyyli edustaa harvinaista hohdokkuutta, jossa jokainen yksityiskohta on tarkasti harkittu osa kokonaisuutta. Tämä ylellisyys on lähes kosketeltavissa malliston sohvissa, nojatuoleissa, sängyissä ja sisustusesineissä.

Hinnoittelu

Bentley Home tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka voidaan räätälöidä oman tyylin ja tarpeiden mukaan. Autamme suunnittelemaan huonekalut yhdessä italialaisen suunnittelutoimistomme  kanssa. Tuotteen lopullinen hinta riippuu siitä, minkä viimeistelyn ja kankaan valitset. Hintojen hahmottamista varten löydät alta lähtöhinnat valikoimassamme oleville design-huonekaluille.

Bentley Home -sohvat, alkaen 10 300 €
Bentley Home -nojatuolit, alkaen 6 050 €

Hinnat sisältävät alv 24%.


Seuraa meitä

Ota meihin yhteyttä!

Haluaisitko kuulla lisää FENDI Casa ja Bentley Home -mallistoista?
Ota meihin yhteyttä - kerromme mielellämme lisää.